Concurs de Fotografia Tècnica Industrial
BASES- Qui pot participar?
· Perits o Enginyers Tècnics Industrials col·legiats.
· Condició estudiants. - Temàtica Qualsevol fotografia tècnica que descrigui la professió de l’enginyer tècnic industrial en el següents àmbits:
- Fotografies i format Cada participant podrà presentar com a màxim una fotografia que no hagi estat premiada en cap altre concurs. Es podran presentar fotografies en blanc i negre i en color. Les fotografies hauran de presentar-se en format digital i físic.
- Fotografies i format amb els formats digital i físic abans esmentats. Dintre del CD s´haura d´incloure un arxiu en format WORD que incorpori la següent informació:
- Data límit de recepció El termini d´admissió de fotografies finalitzarà segons la convocatòria anual.
- Premis El guanyador/a del primer premi rebrà un taló de 500 €. Accèssit: un premi de 200 € per al participant següent al primer premi .
- Exposició El CETIT seleccionarà les fotografies presentades juntament amb les fotos guanyadores per a realitzar una exposició de totes les obres.
- Entrega de premis La adjudicació i entrega dels premis es realitzarà al sopar de germanor del CETIT en el lloc i data que oportunament s'indiqui
- Entrega de premis Els autors/as de les obres premiades i seleccionades, al acceptar les bases del concurs, autoritzen al CETIT a reproduir aquestes fotografies en la difusió del premi i suports que determini el CETIT. La participació en el concurs suposa la acceptació de les bases del mateix.
· Entorn industrial
· Maquinaria i instal·lacions
· Muntatges fotogràfics industrials
· El format digital serà amb extensió JPEG i una resolució de tamany mínima de 5 megapíxels equivalent a 1920x2824 píxels .
· El format físic serà una còpia impresa en un format 20,3x27 o similar
· Nom del concursant
· Adreça
· Telèfon de contacte
· Adreça electrònica
· Títol de l´obra
· Resum explicatiu de l´obra de màxim un foli, redactant el lloc i les circumstancies de la pressa de la fotografia.
NO S´ACCEPTARAN ELS ENVIAMENTS PER E-MAIL