Canvas Logo

Curs CUINA I PASTISSERIA

Un any més s'organitza un curs de CUINA I PASTISSERIA dirigit a tots aquells que vulguin passar-ho bé i adquirir o ampliar les seves habilitats culinàries davant del convidat.

L'objectiu d'aquest curs és aconseguir resultats gastronòmics atractius i fer que la tasca diària de cuinar es converteixi en un hobby.

CONTINGUT DEL CURS:
Cuina en petit format.
Cuina clàssica adaptada. Introducció de nous ingredients.
Pastisseria. Coulant de xocolata, coulant de maduixa i nata, petit fours.

DOCUMENTACIÓ: es lliurarà apunts de les receptes.

PROFESSORS: el curs anirà a càrrec dels professors de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

MATERIAL QUE S'HA DE PORTAR: ganivet ceber, estisores, puntilla i davantal.

DATES: de l'1 de març al 3 de maig, tots els dijous excepte el 5 d'abril. Queda pendent establir la data del sopar de cloenda i lliurament dels diplomes, que es decidirà durant el transcurs de les classes.

HORARI: de 19 a 22 hores.

LLOC DE REALITZACIÓ: Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, carrer Estel, s/n (Urb. de la Llosa), 977 792 837.

PREU COL·LEGIAT / NO COL·LEGIAT: 150/200 €
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D'ASSITENTS: 15/20

TERMINI D'INSCRIPCIÓ I DE PAGAMENT: 26 de febrer de 2007 o fins completar-se el nombre màxim d'inscripcions si és abans del termini.

***NOTA***: Abans de fer el pagament cal verificar si resten places. No es considerarà ferma la inscripció si el pagament no es fa efectiu abans del termini.

FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 2073.0074.34.0110965962 de la Caixa de Tarragona, (cal indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l'activitat).

CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA: a l'administració del Col·legi al tel. 977 251 877 o 902 076 777 i també a través de l'adreça electrònica formacio@cetit.org.

Condicions: