Codi circular: |
48/14 A |
Dates: | NOVA CONVOCATÒRIA: 8 de maig (dijous) 24 d'abril (dijous) |
Horari: | 19.00 a 21.00 hores |
Assistents mínim/màxim: | 8/ 20 |
Durada: | 2 hores |
Professorat: | Abel Gracia i Albert Vidal, Chef i segon de cuina del Restaurant VILLA ALEXANDER, de Salou. |
Continguts: |
El curs constarà d'una part teòrica, una part pràctica i finalitzarà amb la degustació dels plats que es cuinaran durant el curs: 1. Espàrrecs a la brasa amb pernil d'ànec i formatge
Idiazabal. |
Lloc: | Restaurant Villa Alexander, Passeg Jaume I, 3 de Salou (www.villaalexander.es) |
Documentació: | Es lliurarà documentació de seguiment. |
Forma de pagament: | Cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció. |
Certificació: | Es lliurarà un certificat d'acreditació i assistència a la finalització de la formació. |
Condicions: |