Canvas Logo

MONOGRÀFIC DE CUINA: ELS PRODUCTES DE L'ÀNEC

Codi circular:  
48/14 A
Dates:
NOVA CONVOCATÒRIA: 8 de maig (dijous)


24 d'abril (dijous)                  
Horari:
19.00 a 21.00 hores 
Assistents mínim/màxim:
8/ 20
Durada:
2 hores
Professorat:
Abel Gracia i Albert Vidal, Chef i segon de cuina del Restaurant VILLA ALEXANDER, de Salou. 
Continguts:

El curs constarà d'una part teòrica, una part pràctica i finalitzarà amb la degustació dels plats que es cuinaran durant el curs:

Introducció a les diferents part de l'ànec.

Elaboració de les següents receptes:

1. Espàrrecs a la brasa amb pernil d'ànec i formatge Idiazabal.
2. Foie a la planxa amb codony, migues dolces i Pedro Ximénez.
3. Magret d'ànec amb patata confitada a la canyella i salsa de préssec i maduixes.
4. Confit lacat amb compota de pera al vi del Montsany i verdureta al wok.

ES FARÀ UN SORTEIG D'UN SOPAR GRATUÏT ENTRE TOTS ELS ASSISTENTS AL CURS

Lloc:
Restaurant Villa Alexander, Passeg Jaume I, 3 de Salou (www.villaalexander.es)                 
Documentació:
Es lliurarà documentació de seguiment.
Forma de pagament:
Cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció.
Certificació:
Es lliurarà un certificat d'acreditació i assistència a la finalització de la formació. 
Condicions: