Activitat anul·lada
Activitat Per a la teva empresa!
Organitza aquesta acció formativa a mida a la teva empresa! Contacta'ns aquíModalitat: | Híbrida. El curs es pot seguir en modalitat presencial ( coffe break i dinar) o virtual en modalitat streaming. Caldrà especificar la modalitat a l'hora de fer la inscripció.
|
Dirigit a: | Professionals en enginyeria, estudiants d'enginyeria o ciències químiques i grau superior de formació professional, comandaments intermedis, operaris dintre del seu pla de carrera i a tot aquell professional que tingui activitat dins del camp de l’alimentació i els seus circuits. |
Dates: | 27 i 28 de febrer (dilluns i dimarts) |
Horari: | De les 9.00 a les 18.00 hores (inclou dinar i coffe break) |
Assistents: | 6/25 |
Durada: | 16 hores lectives |
Programació: | MÒDUL 1 (27 de febrer, dilluns) 1. Disposicions generals a. Objecte b. Definicions c. Àmbit d'aplicació 2. Característiques i control de l' aigua de consum a. Qualitat de l'aigua de consum b. Control i vigilància de la qualitat de l'aigua c. Mostratge i mètode danàlisi 3. Subministrament de l'aigua de consum a. Zones de captació b. Conduccions c. Subministrament mitjançant cisternes i dipòsits mòbils d. Tractament de potabilització e. Dipòsits f. Requisits tècnics i higiènics g. Formació del personal 4. Avaluació i gestió del risc a. Aspectes generals b. Control de l'aigua a les zones de captació c. Mètodes de gestió del risc
d. Pla sanitari de l'aigua (PSA) 5. Transparència i gestió de la informació a. Sistema d'informació nacional de l'aigua de consum (SINAC) b. Transparència i accés a la informació c. Intercanvi de la informació MÒDUL 2 (28 de febrer, dimarts) 6. Que és APPCC (Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control) a. Seguretat alimentària b. Suport legal de l'APPCC c. Esquema APPCC d. Elaboració d'un Pla APPCC
e. Exercici d'aplicació d'APPCC
7. Qualitat de l'aigua a la indústria alimentària (APPCC) a. Criteris de qualitat b. Punt de compliment a la indústria alimentària c. Punt de mostreig d. Tipus de controls e. Tipus d'anàlisi i freqüència dels controls f. Mostratge, laboratoris i mètodes d'anàlisi g. Exempcions a l'àmbit de la indústria alimentària 8. Règim sancionador a. Infraccions i sancions en matèria de salut pública 9. Entrada en vigor
10. Annexos I a XI |
Documentació: | La documentació estarà disponible a la plataforma entre 24 i 48 hores abans de l’inici de la formació. En el cas que hi hagi documentació addicional una vegada finalitzada la formació, us la facilitarem posteriorment. |
Certificació: | Una vegada finalitzada l’acció formativa, els alumnes obtindran un certificat d’assistència que es podran descarregar a la plataforma. |
Objectius: | El curs ajudarà als partícipants a analitzar en base a la legislació vigent, les visions actuals vers la problemàtica de
l’alimentació humana i animal, amb criteris de sostenibilitat i a determinar els
punts crítics i de control a les instal·lacions industrials amb producció
destinada a l’alimentaria, complementada amb la realització de mini casos
relacionats amb els coneixements adquirits vers la matèria presentada. |
Nota: | Es pot inscriure a mòduls independents. |
Bonificacions: | Gestionem els tràmits per tal que puguis beneficiar-te de la bonificació corresponent per formació. |
Instruccions per bonificar: | 1. Sol·licita els impresos al CETIT a formacio@enginyerstarragona.cat 2. Aporta tota la informació 10 dies naturals abans de l'inici del curs. 3. NOTA IMPORTANT: les bonificacions es porten a terme per mitjà d'una assessoria externa. Aquells que vulguin acollir-se a la bonificació de qualsevol acció formativa, el preu *s'incrementarà en un 20 % ( que també es podrà bonificar i recuperar). *Import màxim 150 € (per empresa sol·licitant, independentment del nombre de treballadors que bonifiquin) |
Condicions: | Anul·lació d’inscripcions: Segons les inscripcions que es facin, l’acció formativa serà viable o no, per aquest motiu és important que notifiqueu les anul·lacions. L'anul·lació s’ha de comunicar 48 h abans de l’inici de la formació a través del correu electrònic formacio@cetit.org, si no es facturarà el 100% de l’import de l’acció formativa. Imatges i gravació del curs: t’informem que, en compliment del que disposa el RGPD, la normativa legal vigent en matèria de protecció de dades i la Llei 1/1982 de protecció civil, dret a l'honor, intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge, durant el curs es faran fotografies i en determinats casos es gravaran i/o s’emetran en directe. En cap cas es publicarà el nom de l'Interessat. La imatge s’utilitza legitimada per l’interés legítim del Col·legi de promocionar aquests cursos i el seu possible visionat posterior per part dels assistents. Pel fet d’assistir, aquestes imatges es conservaran i mentre estigui penjat el curs a la plataforma. Un cop hagi passat el termini per poder visionar-lo posteriorment aquest deixarà d’estar penjat a la plataforma i les imatges se suprimiran amb les mesures de seguretat adequades. Així mateix, tens dret a sol·licitar l’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i la limitació i oposició al seu tractament dirigint-te al mail dpd@cetit.org. Per a més informació sobre els drets de protecció de dades, accedeix a la nostra web: http://www.enginyerstarragona.cat/home/article/privacitat. |