COMBINAT DE PASTISSERIA I SERVEI A TAULA
19 i 26 d'octubre : PASTISSERIA
Pastís de pera i cruixent de cacao
Parfait i glacée de café
Bavarois de xocolata blanca
Borratxo amb crema i praliné
Pastís basc
Tatin de poma
2 i 9 de novembre: EL BUFET DE NADAL ( organització d'un bufet i realització de flors naturals per guarnir la llar al Nadal)
Característiques del bufet, còctel i recepció
Muntatge i organització: Invitacions
Diferents formes
Material a utilitzat
Distribució d'aliments
Decoració i ornamentació: Els colors
La ubicació
L'estacionalitat
Protocol al bufet: Saber actuar davant del servei de bufet
PROFESSOR: Vicente Mancheño Gutierrez. Professor de Serveis de Restauració. Expert en Protocol
16 i 23 de novembre:
Torrada d'albergínia i anxova
Moluscada amb grosella i pomelo
Espàrrecs verda amb parmesà i llimona
Tall de gelat de coliflor amb caviar
Amanida d'escamarlans i verdures amb cruixent de pernil
Suquet de peix com a entrant
Amanida de verat confitat
Calamars farcits de samfaina amb salsa de tinta i escabetx
Salmó amb poma i sabayon de soja al wasabi
Carré de xai rosit a les herbes
Carrillera de vedella amb minestrone de llegums i pa a l'all
PROFESSOR: Jordi Jardí Serres, professor de cuina
30 de novembre i 14 de desembre:
Amanida de fruits secs i salsa mil illes
Broqueta de camembert fregit amb raïm i plàtan
Tomàquet amb mouse de formatge i alfàbrega fresca
Pop amb all i oli glasejat
Gambes a l'all cremat
Sípia saltada amb verduretes a la soja
Suprema de bacallà en salsa verda i cloïses
Pollastre agre dolç
Lloms de conill saltat a les fines herbes
Costellam de porc brasejat a l'estil segovià
PROFESSOR: Alberto Franco Martínez, professor de cuina
18 de desembre: SOPAR DE CLOENDA
DOCUMENTACIÓ: Es lliuraran apunts de les receptes
DURADA: 30 hores
HORARI: de 19 a 22 hores
LLOC DE REALITZACIÓ: A la seu de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, c/Estel, s/n (Urb. de la Llosa) 977 792 837
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D'ASSISTENTS: 15 / 20 alumnes
PREU COL·LEGIAT / NO COL·LEGIAT: 120 / 150 €
FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 0081.0088.19.0001081810, del Banc de Sabadell (és necessari indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l'activitat) NOTA: No es considerarà ferma la inscripció fins que el pagament no sigui efectiu. Abans de realitzar el pagament cal verificar si resten places.
CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA: És necessari confirmar l'assistència a l'administració del Col·legi al 977 251 877 o 902 076 777 i, si ho prefereixes, també ho pots fer a través de la nova adreça electrònica formació@cetit.org (la teva inscripció no serà efectiva fins que es rebi la confirmació per part del Col·legi).
TERMINI D'INSCRIPCIÓ: 13 d'octubre de 2004
19 i 26 d'octubre : PASTISSERIA
Pastís de pera i cruixent de cacao
Parfait i glacée de café
Bavarois de xocolata blanca
Borratxo amb crema i praliné
Pastís basc
Tatin de poma
2 i 9 de novembre: EL BUFET DE NADAL ( organització d'un bufet i realització de flors naturals per guarnir la llar al Nadal)
Característiques del bufet, còctel i recepció
Muntatge i organització: Invitacions
Diferents formes
Material a utilitzat
Distribució d'aliments
Decoració i ornamentació: Els colors
La ubicació
L'estacionalitat
Protocol al bufet: Saber actuar davant del servei de bufet
PROFESSOR: Vicente Mancheño Gutierrez. Professor de Serveis de Restauració. Expert en Protocol
16 i 23 de novembre:
Torrada d'albergínia i anxova
Moluscada amb grosella i pomelo
Espàrrecs verda amb parmesà i llimona
Tall de gelat de coliflor amb caviar
Amanida d'escamarlans i verdures amb cruixent de pernil
Suquet de peix com a entrant
Amanida de verat confitat
Calamars farcits de samfaina amb salsa de tinta i escabetx
Salmó amb poma i sabayon de soja al wasabi
Carré de xai rosit a les herbes
Carrillera de vedella amb minestrone de llegums i pa a l'all
PROFESSOR: Jordi Jardí Serres, professor de cuina
30 de novembre i 14 de desembre:
Amanida de fruits secs i salsa mil illes
Broqueta de camembert fregit amb raïm i plàtan
Tomàquet amb mouse de formatge i alfàbrega fresca
Pop amb all i oli glasejat
Gambes a l'all cremat
Sípia saltada amb verduretes a la soja
Suprema de bacallà en salsa verda i cloïses
Pollastre agre dolç
Lloms de conill saltat a les fines herbes
Costellam de porc brasejat a l'estil segovià
PROFESSOR: Alberto Franco Martínez, professor de cuina
18 de desembre: SOPAR DE CLOENDA
DOCUMENTACIÓ: Es lliuraran apunts de les receptes
DURADA: 30 hores
HORARI: de 19 a 22 hores
LLOC DE REALITZACIÓ: A la seu de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, c/Estel, s/n (Urb. de la Llosa) 977 792 837
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D'ASSISTENTS: 15 / 20 alumnes
PREU COL·LEGIAT / NO COL·LEGIAT: 120 / 150 €
FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 0081.0088.19.0001081810, del Banc de Sabadell (és necessari indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l'activitat) NOTA: No es considerarà ferma la inscripció fins que el pagament no sigui efectiu. Abans de realitzar el pagament cal verificar si resten places.
CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA: És necessari confirmar l'assistència a l'administració del Col·legi al 977 251 877 o 902 076 777 i, si ho prefereixes, també ho pots fer a través de la nova adreça electrònica formació@cetit.org (la teva inscripció no serà efectiva fins que es rebi la confirmació per part del Col·legi).
TERMINI D'INSCRIPCIÓ: 13 d'octubre de 2004
Condicions: |