Un any més s'organitza un curs de CUINA I TAULA, combinat de pastisseria i servei a taula, amb l'objectiu de passar-ho bé i adquirir habilitats culinàries per tal de sorprendre al convidat.
CONTINGUT DEL CURS
TREBALLAREM A PARTIR D'UN INGREDIENT
Ingredients principals i cuina de mercat:
1. Carbassó
2. Xirles
3. Patates
4. Verat
5. Salmó
L'objectiu final és integrar aquests ingredients principals dins d'elaboracions, per tal de donar joc i sentit a un àpat
PROFESSOR: Jordi Jardí, professor de cuina
ELS REGALS
Els regals, la seva presentació
1. Característiques
2. Escollir els regals
3. La seva presentació
4. La cistella de Nadal
PROFESSSOR:Vicente Mancheño Gutiérrez, Professor de Serveis de Restauració i Expert Universitari en Protocol i Ceremonial
PASTISSERIA
1. CARAMELITZAR FÀCIL: Caramelitzar fruits secs al forn
2. COCCIÓ DE FRUITA AL BUIT: Envasar fruita al buit i coure-la
3. COCCIÓ AL MICROONES: Cocció de bescuit
4. PURA QUÍMICA: Sferificació
5. APROFITEM ELS TORRONS: ?Piruletes? i farcells
6. LA COBERTURA I EL FRED: Fardells, nius, cintes
7. ANEM AL SUPER: Pa de pessic, full, filó
PROFESSSOR: Antonio Roquet, Professor de cuina
DOCUMENTACIÓ:Es lliuraran apunts de les receptes
MATERIAL QUE S'HA DE PORTAR: 1 ganivet de 25 cm, 1 pelador, 1 puntilla de 10 cm, 1 estisores, 1 batedor, 1 obridor de llaunes, 1 llevataps, 1 davantal i 2 draps de cuina. Pel dia de pastisseria s'haurà de portar una caixa de la mida d'una caixa de bombons, estisores i celo
CALENDARI: de l'1 de desembre al 23 de febrer de 2006 (tots els dijous). Al finalitzar el curs es farà un sopar de cloenda
DURADA 30 hores
HORARI: de 19 a 22 hores
LLOC DE REALITZACIÓ: A la seu de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, c/Estel, s/n (Urb. de la Llosa) tel. 977 792 837
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D'ASSISTENTS: 15 / 20 alumnes
PREU COL·LEGIAT / NO COL·LEGIAT 150 / 175 €
FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 0081.0088.19.0001081810, del Banc de Sabadell (és necessari indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l'activitat) NOTA: No es considerarà ferma la inscripció fins que el pagament no sigui efectiu. Abans de realitzar el pagament cal verificar si resten places.
CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA És necessari confirmar l'assistència a l'administració del Col·legi al tel. 977 251 877 o 902 076 777 i, si ho prefereixes, també ho pots fer a través de la nova adreça electrònica formació@cetit.org (la teva inscripció no serà efectiva fins que es rebi la confirmació per part del Col·legi).
TERMINI D'INSCRIPCIÓ: 25 de novembre de 2005
CONTINGUT DEL CURS
TREBALLAREM A PARTIR D'UN INGREDIENT
Ingredients principals i cuina de mercat:
1. Carbassó
2. Xirles
3. Patates
4. Verat
5. Salmó
L'objectiu final és integrar aquests ingredients principals dins d'elaboracions, per tal de donar joc i sentit a un àpat
PROFESSOR: Jordi Jardí, professor de cuina
ELS REGALS
Els regals, la seva presentació
1. Característiques
2. Escollir els regals
3. La seva presentació
4. La cistella de Nadal
PROFESSSOR:Vicente Mancheño Gutiérrez, Professor de Serveis de Restauració i Expert Universitari en Protocol i Ceremonial
PASTISSERIA
1. CARAMELITZAR FÀCIL: Caramelitzar fruits secs al forn
2. COCCIÓ DE FRUITA AL BUIT: Envasar fruita al buit i coure-la
3. COCCIÓ AL MICROONES: Cocció de bescuit
4. PURA QUÍMICA: Sferificació
5. APROFITEM ELS TORRONS: ?Piruletes? i farcells
6. LA COBERTURA I EL FRED: Fardells, nius, cintes
7. ANEM AL SUPER: Pa de pessic, full, filó
PROFESSSOR: Antonio Roquet, Professor de cuina
DOCUMENTACIÓ:Es lliuraran apunts de les receptes
MATERIAL QUE S'HA DE PORTAR: 1 ganivet de 25 cm, 1 pelador, 1 puntilla de 10 cm, 1 estisores, 1 batedor, 1 obridor de llaunes, 1 llevataps, 1 davantal i 2 draps de cuina. Pel dia de pastisseria s'haurà de portar una caixa de la mida d'una caixa de bombons, estisores i celo
CALENDARI: de l'1 de desembre al 23 de febrer de 2006 (tots els dijous). Al finalitzar el curs es farà un sopar de cloenda
DURADA 30 hores
HORARI: de 19 a 22 hores
LLOC DE REALITZACIÓ: A la seu de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils, c/Estel, s/n (Urb. de la Llosa) tel. 977 792 837
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D'ASSISTENTS: 15 / 20 alumnes
PREU COL·LEGIAT / NO COL·LEGIAT 150 / 175 €
FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 0081.0088.19.0001081810, del Banc de Sabadell (és necessari indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l'activitat) NOTA: No es considerarà ferma la inscripció fins que el pagament no sigui efectiu. Abans de realitzar el pagament cal verificar si resten places.
CONFIRMACIÓ D'ASSISTÈNCIA És necessari confirmar l'assistència a l'administració del Col·legi al tel. 977 251 877 o 902 076 777 i, si ho prefereixes, també ho pots fer a través de la nova adreça electrònica formació@cetit.org (la teva inscripció no serà efectiva fins que es rebi la confirmació per part del Col·legi).
TERMINI D'INSCRIPCIÓ: 25 de novembre de 2005
Condicions: |