Aquest curs està enfocat amb l'objectiu de donar a conèixer els aspectes TEÒRICS I PRÀCTICS per l’elaboració pràctica del Marc de Cava.
Els assistents veuran la destil·lació de cava per obtenir Marc de Cava, amb un alambí tradicional.
PROFESSORAT: Bruno Arnavat, Enginyer Tècnic Industrial i enòleg, amb àmplia experiència com a formador en la matèria a impartir.
PREU: 60 €
COL·LEGIATS / ASSOCIATS: 40 €
CALENDARI: el 20 de juny, de les 19.00 a les 21.00 hores
DOCUMENTACIÓ: es lliurarà documentació de seguiment del curs, a part d’obsequiar a cada assistent amb una ampolleta de Marc de Cava
LLOC: Avinguda de Roma, 7 de Tarragona.
NOMBRE MÍNIM / MÀXIM D’ASSISTENTS: 10/15
FORMA DE PAGAMENT: Transferència bancària o ingrés en efectiu al número de compte 0081.0088.16.0001793085 de Banc de Sabadell (cal indicar al document justificatiu de pagament el nom de la persona assistent i el nom de l’activitat).
En efectiu o cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció.
TERMINI D’INSCRIPCIÓ I DE PAGAMENT: 17 de juny o fins arribar al màxim d’inscripcions si és abans del termini.
Condicions: |