Codi circular: | 79/14 A |
Dates: | 25 de setembre (dijous) |
Horari: | 18.30 a 20.30 h |
Lloc: | Restaurant L'Espiga D'Or:. C/Rovira i virgili, 17 Tarragona |
Assistents mínim/màxim: | 6/ 20 |
Durada: | 2 hores |
Professorat: | Paula Lopez-Hervás Catalá. Membre actiu de l'Espiga D'OR. Nutricionista. Llicenciada en psicologia. Polarista. |
Objectius: |
![]() Donar a conèixer les propietats dels diferents cereals, la proteïna vegetal, les algues i ensenyar receptes pràctiques i senzilles a l'abast de tothom per tal de poder integrar aquests aliments a la dieta diària de tots els assistents. Tenir cura de la teva salut a traves de l'alimentació. Cuina saludable: Taller amb aliments integrals i vegetals per gaudir d'un bon equilibri físic i també emocional. |
Continguts: | Taller teòrico pràctic on es presentaran diferents aliments, s'explicarà les seves propietats i s'ensenyarà a cuinar-los. També s'exposarà un exemple de menú setmanal equilibrat i es lliurarà folletons informatius, les receptes i una proposta de menú als participants. |
Destinataris: | A col·legiats/ associats i també familiars directes que estiguin interessats. |
Documentació: | Es lliurarà documentació de seguiment de les receptes i les propietats dels aliments. |
Forma de pagament: | Cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció. |
Condicions: |