Canvas Logo

TALLER DE CUINA SALUDABLE

Codi circular: 79/14 A              
Dates: 25 de setembre (dijous)
Horari: 18.30 a 20.30 h 
Lloc:
Restaurant L'Espiga D'Or:. C/Rovira i virgili, 17 Tarragona 
Assistents mínim/màxim: 6/ 20 
Durada: 2 hores 
Professorat: Paula Lopez-Hervás Catalá. Membre actiu de l'Espiga D'OR. Nutricionista. Llicenciada en psicologia. Polarista.              
Objectius:
 

Donar a conèixer les propietats dels diferents cereals, la proteïna vegetal, les algues i ensenyar receptes pràctiques i senzilles a l'abast de tothom per tal de poder integrar aquests aliments a la dieta diària de tots els assistents.

Tenir cura de la teva salut a traves de l'alimentació.

Cuina saludable: Taller amb aliments integrals i vegetals per gaudir d'un bon equilibri físic i també emocional.
Continguts: Taller teòrico pràctic on es presentaran diferents aliments, s'explicarà les seves propietats i s'ensenyarà a cuinar-los. També s'exposarà un exemple de menú setmanal equilibrat i es lliurarà folletons informatius, les receptes i una proposta de menú als participants. 
Destinataris: A col·legiats/ associats i també familiars directes que estiguin interessats.
Documentació: Es lliurarà documentació de seguiment de les receptes i les propietats dels aliments.
Forma de pagament: Cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció.
Condicions: