Atenció!
Activitat anul·lada
Activitat anul·lada
Codi circular: | 26/19 |
Dates: | 29 de maig (dimecres) |
Horari: | de 18.30 a 21.00 hores |
Lloc: | A les instal·lacions de les Terres de l'Ebre, Carrer Mercaders, 2 de Tortosa. |
Assistents mínim/màxim: | 7/12 |
Durada: | 2.5 hores |
Xef: | Laura Pérez Iglesias. Xef i professora especialitzada en gastronomia saludable i macrobiòtica. |
Objectius: | Aprendre a versionar les tapes tradicionals en una versió vegetal, saludable i deliciosa. Descobrir ingredients naturals, sense refinar, perfectes per a la creació de tapes. Descobrir tècniques de cocció que ens permetin obtenir uns resultats cruixents i plens de sabor, de manera més sana. Aportar idees i recursos per a tapes vegetals. Aprendre a cuinar les receptes proposades i emportar-se idees per aplicar a casa. Gaudir de millors digestions gràcies a l'ús d'ingredients i tècniques de cocció més digestives. |
Continguts: | ![]() Hi haurà una primera part teòrica on es parlarà de les tapes tradicionals, de les seves versions, s'aprendrà i es descobriran noves propostes. I en una segorna part pràctica, d'estil showcooking, on es cuinaran les receptes proposades i es degustaran els plats creats: Croquetes de mill i ceba caramelitzada Braves al forn Ensaladilla russa amb verdures de temporada i maionesa vegetal. |
Destinataris: | Col·legiats, familiars i amics de col·legiats. |
Forma de pagament: | Cobrament a través del seu número de compte, que haurà de facilitar a l’hora de fer la inscripció. |
Condicions: | test |